Beach House kitchen
Beach House rear exterior
Beach House interior
Beach House view
Beach House bathroom
Beach House front exterior
Beach House view from mezzanine

Beach House

The 388 sq ft structure is built on galvanised steel stilts to prevent flooding. The outside of the chalet is clad with cedar shingles and the inside is clad with sawn softwood. Because the land slopes away from the beach, both internal and external steps were constructed to create a level surface inside. Adding height to the rear of the chalet meant that there was space for a mezzanine level that now serves as a sleeping platform. With an oblong-shaped window above it providing lovely views over the country side. Behind the kitchen are the children's bunk beds and the bathroom. The sea view is the focus of the simple living space.

Images © Ben Anders